
Υλικά:
- 250 ml ελαιόλαδο
- 300 γρ. μέλι
- 1,5 κ.γ. κανέλα
- ½ κ.γ. γαρίφαλο
- ½ φλ. χυμό πορτοκάλι
- ½ κ.γ. μαγειρική σόδα
- Περίπου 600 γρ. αλεύρι βρώμης ή ολικής
Εκτέλεση:
- Σε μπολ ανακατεύω τα πρώτα 4 υλικά με σύρμα.
- Με άλλο μπολ ανακατεύω το χυμό πορτοκάλι με τη σόδα.
- Ενώνω τα δύο μείγματα και ανακατεύω καλά.
- Ρίχνω σιγά σιγά & σταδιακά το αλεύρι στο μείγμα μου.
- Προσθέτω αν χρειαστεί και άλλο αλεύρι για να φτιάξω ένα μείγμα που να μην κολλάει στα χέρια μου.
- Αφήνω τη ζύμη να ξεκουραστεί για 20 λεπτά και πλάθω σε 40 μικρά μουστοκούλουρα.
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά.




