Υλικά:

  • 300 γρ. αλεύρι βρώμης
  • 300 γρ. γιαούρτι
  • Λίγο αλάτι

Για την γέμιση:

  • 1 μικρό πράσο
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 200 γρ. σπανάκι
  • Πιπέρι
  • Άνηθος
  • 150 γρ. τυρί φέτα light ή ανθότυρο

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε τη βρώμη, το γιαούρτι και το αλάτι με τα χέρια μας και φτιάχνουμε τη ζύμη.
  2. Σε τηγάνι σοτάρουμε το σπανάκι, το πράσο & το κρεμμύδι.
  3. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 κομμάτια και τα γεμίζουμε.
  4. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και σουσάμι από πάνω.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Recommended Posts