
Υλικά:
- 300 γρ. αλεύρι βρώμης
- 300 γρ. γιαούρτι
- Λίγο αλάτι
Για την γέμιση:
- 1 μικρό πράσο
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 200 γρ. σπανάκι
- Πιπέρι
- Άνηθος
- 150 γρ. τυρί φέτα light ή ανθότυρο
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε τη βρώμη, το γιαούρτι και το αλάτι με τα χέρια μας και φτιάχνουμε τη ζύμη.
- Σε τηγάνι σοτάρουμε το σπανάκι, το πράσο & το κρεμμύδι.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε 8 κομμάτια και τα γεμίζουμε.
- Αν θέλουμε πασπαλίζουμε και σουσάμι από πάνω.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.




