
Υλικά:
- 250 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 1 κ.σ. σπόροι chia
- 2 κ.σ. κρύο νερό
- 2 κ.σ. μέλι
- 3 κ.γ. κανέλα
- Βανίλια σε σκόνη
Εκτέλεση:
- Ανακατεύουμε τους σπόρους chia στο νερό και τα αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
- Κάνουμε σκόνη τα αμύγδαλα στο μίξερ.
- Ανακατεύουμε την ζάχαρη καρύδας, το αλεύρι βρώμης, την κανέλα, την βανίλια σε ένα μπολ.
- Αναμειγνύουμε τους σπόρους chia με το μέλι.
- Ανάβουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
- Ανοίγουμε με έναν πλάστη το μείγμα μας (το τοποθετούμε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ) και φτιάχνουμε τα σχέδια.
- Τοποθετούμε τα μπισκότα μας σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.




