Υλικά:

  • 250 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
  • 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
  • 1 κ.σ. σπόροι chia
  • 2 κ.σ. κρύο νερό
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 3 κ.γ. κανέλα
  • Βανίλια σε σκόνη

 

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε τους σπόρους chia στο νερό και τα αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά.
  2. Κάνουμε σκόνη τα αμύγδαλα στο μίξερ.
  3. Ανακατεύουμε την ζάχαρη καρύδας, το αλεύρι βρώμης, την κανέλα, την βανίλια σε ένα μπολ.
  4. Αναμειγνύουμε τους σπόρους chia με το μέλι.
  5. Ανάβουμε τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
  6. Ανοίγουμε με έναν πλάστη το μείγμα μας (το τοποθετούμε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ) και φτιάχνουμε τα σχέδια.
  7. Τοποθετούμε τα μπισκότα μας σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.

Recommended Posts