
Υλικά:
- 3 ½ φλ. καρπούζι κομμένο σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
- 2κ. σούπας χυμό λάιμ
- ¼ φλ. ζεστό νερό
- Λίγο μέλι ( 1 κοφτή κΣ)
Εκτέλεση:
- Σε ένα ταψί στρώσε μια λαδόκολλα, πρόσθεσε από πάνω τα κομματάκια καρπουζιού και άφησέ το στην κατάψυξη για 6 ώρες.
- Βάλε το καρπούζι, το μέλι, το νερό και το λάιμ σε ένα μίξερ και χτύπησέ τα καλά.
- Μπορείς να το φας αμέσως ή να το αποθηκεύσεις στην κατάψυξη.




