Υλικά:

  • 3 ½ φλ. καρπούζι κομμένο σε κομμάτια, χωρίς κουκούτσια
  • 2κ. σούπας χυμό λάιμ
  • ¼ φλ. ζεστό νερό
  • Λίγο μέλι ( 1 κοφτή κΣ)

Εκτέλεση:

  • Σε ένα ταψί στρώσε μια λαδόκολλα, πρόσθεσε από πάνω τα κομματάκια καρπουζιού και άφησέ το στην κατάψυξη για 6 ώρες.
  • Βάλε το καρπούζι, το μέλι, το νερό και το λάιμ σε ένα μίξερ και χτύπησέ τα καλά.
  • Μπορείς να το φας αμέσως ή να το αποθηκεύσεις στην κατάψυξη.

Recommended Posts