
Υλικά:
- 3 αυγά
- 150 γρ ζάχαρη καρύδας
- 160 γρ φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ή αμυγδαλοβούτυρο
- 50 γρ ελαιόλαδο
- 1 κγ baking powder
- 1 βανίλια
- 400 γρ βρώμη
- 80 γρ cacao nibs ή drops μαύρης σοκολάτας
Εκτέλεση:
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ ξεκινώντας με τα αυγά και την ζάχαρη καρύδας
- Αφού τα χτυπήσουμε, προσθέτουμε σταδιακά και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
- Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί σχηματίζουμε μπαλάκια με την βοήθεια από 2 κουταλάκια του γλυκού
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα για 10-12 λεπτά




