Υλικά:

  1. 3 αυγά
  2. 150 γρ ζάχαρη καρύδας
  3. 160 γρ φυστικοβούτυρο ή ταχίνι ή αμυγδαλοβούτυρο
  4. 50 γρ ελαιόλαδο
  5. 1 κγ baking powder
  6. 1 βανίλια
  7. 400 γρ βρώμη
  8. 80 γρ cacao nibs ή drops μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ ξεκινώντας με τα αυγά και την ζάχαρη καρύδας
  2. Αφού τα χτυπήσουμε, προσθέτουμε σταδιακά και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
  3. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί σχηματίζουμε μπαλάκια με την βοήθεια από 2 κουταλάκια του γλυκού
  4. Ψήνουμε στον φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα για 10-12 λεπτά

Recommended Posts