
Υλικά:
- 800 γρ. ακτινίδια
- 2 κ. σούπας σπόροι Chia
- 1 κ. σούπας κοπανιστό λιναρόσπορο
- 5 κ. σούπας ζάχαρη καρύδας
- 1 κ. σούπας χαρουπόμελο
- ξύσμα ενός λάιμ
- χυμός από ένα lime
- 1/3 κ. γλυκού τζίντζερ
Εκτέλεση:
- Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τα ακτινίδια σε κομματάκια και προσθέτουμε τη ζάχαρη καρύδας, το χυμό, το ξύσμα lime και το τζίντζερ. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά. Αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Με το εργαλείο του πουρέ πατάμε το μείγμα για να πολτοποιηθεί, διατηρώντας κάποια κομματάκια.
- Προσθέτουμε τους σπόρους Chia, το λιναρόσπορο και ανακατεύουμε καλά.
- Γεμίζουμε το βάζο μας, το κλείνουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Έτοιμη!




