Υλικά:

  • 4 ολόκληρα αυγά και 8 ασπράδια
  • 1 ½ κούπα γιαούρτι 2%
  • 1 κούπα τυρί κίτρινο τριμμένο light
  • 150 γρ. ανθότυρο
  • 300-400 γρ. σπανάκι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς και απλώνετε λαδόκολλα.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν, και ρίξτε το μείγμα στο ταψί.
  3. Ψήστε για 45-50 λεπτά μέχρι το κέντρο να είναι σφιχτό.

Recommended Posts